Vélemények

Tanítványaink

mondták

Számunkra fontos a diák véleménye és visszajelzése.

Minden körülmények között arra törekszünk, hogy a tanulók jól érezzék magukat a tanulási folyamat során továbbá, hogy a közösen eltöltött idő alatt nyelvtudásuk és magabiztosságuk egyaránt erősödjön.

Amit a tanulók mondanak...

Annamari

A szakmai előmenetelem szempontjából elengedhetetlen számomra, hogy magabiztosan beszéljek angolul. A meglévő angol nyelvtudásom fejlesztése és tökéletesítése céljából kezdtem el Tomi magánóráira járni. Az órák mindegyike személyre szabott és kellőképpen változatos. Az angol tanulás pedig érthető és könnyen megy a segítségével.

Anett

Tomi az eddigi legjobb angol tanárom. Nagyon kedves, türelmes, segítőkész, mindig biztat. Annak ellenére , hogy minden óra előtt izgulok, mindig lelkesen készülök és várom.

Tündi

Szeretnék tovább tanulni, ennek érdekében úgy döntöttem újra elkezdek nyelvet tanulni. Az általam kitűzött cél az emelt szintű angol érettségi megszerzése lett. A külön órákon gyakran beszélgetünk, különböző típusú feladatokat oldunk meg, melyek segítségével rutinosan oldhatom meg a hasonló feladatokat a vizsgán. A tanárom nagyon türelmes és segítőkész, ahogy ő fogalmazna ,,segít tolni a szekeret a kitűzött cél felé".

Imi

Az óráink nagyon változatosak, igazodnak a leterheltségemhez is, amelyek mindig azt sugallják számomra hogy megfelelően döntöttem amikor egy ilyen felkészült oktatót választottam mint Tamás. - Folyamatos visszajelzéseket kapok az óráink során, amelyek mind előrevitték és viszik fejlődésemet óráról-órára! Sok eszközt képes és tud használni azért, hogy felkeltse az érdeklődést és segítse a jobb megértést - ezek azok a pluszok amiért bátran merem ajánlani bármilyen korosztály számára, aki szeretne az angol nyelvvel alaposabban megismerkedni.

Gabi

Én eleinte azért akartam járni, hogy fejlődjek, viszont mára már egy szeretett dologgá vált. Az órák nem csak tanulásról, hanem az élvezetről is szólnak. Én azért szeretek járni, mert Tomi jó arc.

Marcell

Szerintem korrekt, türelmes és jól kezeli a diákokat. Lehet szó bármilyen szintű nyelvtudásról a célodat könnyebben eléred azzal ha az óráit igénybe veszed! Én a sok iskolai módszerhez képest korszerűbbnek és barátibbnak tapasztaltam Tamást, csak ajánlani tudom!

Rebeka

Mielőtt elkezdtem Tamáshoz járni nem túlzok ha azt mondom, hogy utáltam az angol nyelvet. Gyomorgörcsöm volt ha angol órára kellett mennem. Aztán az egyik ismerősöm rábeszélt, hogy járjak el vele Tamáshoz, mivel a diplománknak feltétele egy nyelvvizsga. Nem bántam meg, hogy elkezdtem hozzá járni, mert reményt adott, hogy igenis képes vagyok én is megtanulni angolul.

Edit

Azért kezdtem el angolt tanulni, mert Amerikában élő rokonaim vannak és szeretném jobban megérteni, megismerni őket. Az órák nagyon interaktívak, telefon, laptop, internet, szókártyák segítik a fejlődésemet, akkor is ha nálam tartjuk az órát. A házit mindig online kapom és így a két óra között is foglalkozom az angollal.

Balázs

Tamás nem általános, hanem attól eltérő módszerekkel tanít. Meglepetés volt számomra, hogy milyen könnyed és rugalmas tud lenni egy angolóra – nincs feszengés, nincs szorongás. Nagyon interaktív. Ő az első olyan angoltanár, aki vállalta nekem azt, hogy minden második alkalommal telefonon beszélgetünk, erősítve ezzel a telefonos szövegértést is.

Anett

Azért kezdtem el Tamáshoz járni, mert ugyan korábban már dolgoztam az angollal, mégis volt bennem egy erős nyelvi frusztráció, amikor angolul kellett beszélnem. Nagyon sokat biztatott, hogy a hibáim ellenére bátran szólaljak meg, igazán támogató és segítő volt, amikor arra volt szükségem. Hála neki, és a nem átlagos módszereinek (szótanuló kártyák, interaktív feladatok, telefonos órák), mára már teljesen legyőztem a szorongásomat.

Imi

Azért kerestem fel Tamást, hogy felfrissítsem az angol nyelvtudásom. Minden óra más és más, nem ugyanazon szisztéma szerint folyik. A tanítási módszerének köszönhetően sosem érzem úgy, hogy az akadályokat kínok közepette kellene leküzdenem. A feladatok személyre szabottak, változatosak, és célratörőek.

Erika

Mire elérkezik az érettségi vizsga szeretnék felkészültebb lenni angolból, ezért veszek magánórákat. Alaposabban átvesszük a tananyagot és így jobban megértek mindent.

Laci

Azért kezdtem angolt tanulni, mert szeretnék egyszer elutazni Londonba és ehhez kell a nyelvtudás. Szeretném letenni a középfokú írásbeli és szóbeli nyelvvizsgát és később emeltezni is. Tetszik az, hogy belenézhetek egy teljesen más világ kultúrájába.

Lilla

Nagyon szeretem az órákat, mert változatosak és mindig van benne valami újdonság. Sokszor kapok elismerő szavakat, ami bátorít engem, hogy elérjem a céljaimat.

Sándor

Érettségi felkészülés miatt jelentkeztem az órákra, úgy érzem használ és haladok a kitűzött célom felé.

Nóra

Nagyon tetszenek Tamás változatos tanítási módszerei, melyekkel az állásinterjúkra való felkészülésemhez járult hozzá. Különösen tetszett, amikor szókártyákat használva segített legyőzni a félelmem az idegen nyelven való megszólalástól. Emellett mindig pontos és alapos volt. Segítőkészségével és rugalmasságával könnyebbé tette a nyelvtanulásomat.

Noémi

Az angol órák nagyon hasznosak és jó hangulatúak. Eredményesen sikerült felkészülnöm a nyelvvizsgára rövid idő alatt, úgy hogy közben jól is éreztem magam és óra után mindig feltöltődve távoztam. Féltem, hogy plusz tehert fog számomra jelenteni a nyelvtanulás külön órákban a suli mellett, ám Tamás olyan légkört teremtett ahova mindig szívesen mentem.

István

Továbbtanulás céljából szükségem volt az Angol nyelv kellőképpen történő elsajátításához, ezért úgy döntöttem, hogy magán tanár segítségét kérem. Tamás személyre szabott óráival, illetve rendkívüli alkalmazkodó képességével az angol nyelvtanulással kapcsolatos rossz tapasztalataimat teljesen elfeledtette. Óráival kapcsolatosan számomra a legmegnyerőbb Tamás elhivatottsága volt. Az angol nyelv tanítása, illetve a nála tanuló diákok sikere iránti elköteleződése kiemelkedő.

Lina

Az órák különlegesek, nem úgy tanulunk, ahogy az iskolában, sokkal többet játszunk és sokkal izgalmasabbak az órák. Nem egy tankönyv utasításait követjük, hanem rengeteget beszélgetünk, így beszéd közben tanulom meg használni az angol nyelvet. Tamás nagyon rugalmas, mindig igazodik az időbeosztásomhoz és az erőnlétemhez.

Attila

Nagyon jó volt vele tanulni és nagyon megkönnyítette a vizsgára való készülésemet. Az órák lazák voltak, de mégis sok mindent tanultam. Hamar felfigyelt azokra a "hibáimra" amiken javítanom kellett, azután pedig egyszerűen átdolgoztuk őket.

Janka

Régebben az iskolában elvették a kedvem az angol nyelvtől, viszont Tamásnak sikerült újra megszerettetnie velem. Mindig bátorított és motivált. Sokat köszönhetek neki.

Andris

Számomra nagyon élvezetes volt Tamásnál tanulni, többek között a sokszínű óráknak és a célirányos feladatoknak köszönhetően. Számos új dolgot tanultam, és úgy érzem, minden hiányosságomat sikerült kiküszöbölnünk.

Gréta

Amikor eldöntöttem, hogy felsőfokú angol nyelvvizsgát szeretnék csinálni, középfokú nélkül, még én sem hittem, hogy sikerülni fog. Erre azonban rácáfoltunk ketten Tamással, hiszen viszonylag rövid felkészülési idővel és az órákon szerzett tudás segítségével sikeresen teljesítettem a kitűzött célt. Számomra ezért voltak hasznosak az órák, ugyanis rendkívül produktívan teltek.

Lali

Angliai tovább tanulásom érdekében kezdtem el Tamáshoz járni. Pár hónap alatt elsajátítottam nála a szükséges szaknyelvet, így ez nem jelentett problémát az interjúim során. Motivációs levelem tökéletesítésében is rengeteget segített. Sok érdekességgel színesítette az órákat, melyek sokat segítettek angol nyelvtudásom fejlesztésében. Nagyon rugalmas, mindig megtaláltuk a megfelelő időpontot az órákra.

Alexandra

Tamást csak ajánlani tudom. Az órái mindig nagyon jó hangulatban teltek. Teljes mértékben igazodik a diákjához, és remekül felkészít. Nagyon kedves ember és tanár!

Mátyás

Szabó Mátyás vagyok, 15 éves, és Tamással készültem fel a nyelvvizsgámra. A legjobb mindamellet, hogy nagyon barátságos környezetben tud tanítani, nagyon közvetlen és ért a fiatalokhoz. Akárhányszor arra került sor, hogy a szövegértést, levélírást gyakoroltuk, miután kész voltunk, ugyanúgy angolul lehetett vele beszélgetni sokféle témáról, amiből aztán egy nagyon hasznos gyakorlati beszélgetés alakult ki.

Zsolt

Az angol nyelvre főkent a továbbtanulás miatt van szükségem, mely esetemben B2-es nyelvvizsgát jelenti. Ezelőtt több tanárnál is jártam, de legjobban Tamás győzött meg az interaktív órákkal, a felülmúlhatatlan segítőkészséggel, a változatos tanítási móddal és a kifejezett célra törekvéssel. Bár kollégistaként nem sűrűn tudunk találkozni, annak ellenére várom, hogy mikor tudok egy-egy angol órát besűríteni a mindennapjaimba.

Mások támogatása

„A jó cselekedet áldás az adakozónak és az elfogadónak egyaránt.”
Reni

Számomra nagyon jól jött Tamás segítsége, mivel nyelvvizsga előtt álltam az idő pedig egyre inkább szorított. Középiskolában nagyon jól ment az angol, de érettségi után nem igazán foglalkoztam vele, így sok mindent elfelejtettem. Épp ezért addig toltam a nyelvvizsgát, amíg csak lehetett, azaz az utolsó egyetemi évemig. Munkám során is fontossá vált a nyelv használata, mivel kollegáim többsége Amerikában él. Tamás segített felkészülni nyelvvizsgámra illetve a kollegákkal való szóbeli kommunikációra is. Ez a pár hónap közös munka igazán hasznos volt, amiért mindig is hálás leszek!

Miért tanulj nálunk?

Nálunk megtalálod amit szeretnél...

Online, interaktív, beszédközpontú nyelvórák. Minden órán Te fogsz beszélni, felfrissítheted nyelvtudásod, bővítheted szókincsedet, továbbá gyakorolhatod a nyelvtant, új szavakat és kifejezéseket tanulhatsz tanári segítséggel.

Kommunikatív módszertan

Ha úgy véled, hogy a diákoknak egy tanórán a hagyományos ülésrend szerint, 45 percen keresztül csak a nyelvtant kell tanulni, akkor érdemes tudnod, hogy a mi nézőpontunk nem ezt a megközelítést részesíti előnyben. A nyelvtan mellett az alapvető nyelvi készségek fejlesztésére is nagy figyelmet fordítunk.

Diákcentrikus nézőpont

A diákok különbözhetnek életkor, nemek, nemzetiség, személyiség, tanulási stílus, előzetes tapasztalatok, motiváció és nyelvi szükségletek tekintetében. Az órák során minden szempontból az aktivitásra, a konszenzusra, a jó hangulatra és a hatékonyságra fókuszálunk.

Szakmai hitelesség

A Cambridge CELTA a legszélesebb körben elismert, az angol, mint idegen nyelv oktatás (TEFL) alapjául szolgáló képzés. Ez a világ valamennyi országában elfogadott képesítés. Óráinkon a tanításnak ezen megközelítését alkalmazzuk.