Online nyelvtanulás

A Yes! online nyelviskolát 2009-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy segítsük a nyelvtanulókat egyéni céljaik megvalósításában és nyelvtudásuk fejlesztésében. Az online szintentartó csoportos nyelvórák angol, német, spanyol és más ritka idegen nyelveken abban segítenek, hogy nyelvtudásunk ne kopjon meg a hosszú évek során. Az online nyelvtanulás egyre népszerűbb napjainkban, így nyelviskolánk a modern eszközök segítségével biztosít lehetőséget mindenki számára, aki érdeklődik az idegen nyelvtanulás iránt. Angol, német, spanyol nyelvtanáraink elhivatottak és sokféle tudással, élettapasztalattal rendelkeznek.

Legfőképpen angol nyelvet oktatunk, hiszen tudjuk, hogy az angol több emberrel kapcsol össze ,mint bármely másik nyelv a világon. Ha megtanulsz angolul szinte biztos, hogy könnyebben boldogulsz majd az életben, ezért az angol nyelvoktatás kiemelt jelentőséget kap online nyelviskolánkban. Az angol manapság több, mint 100 országban, úgymint Kína, Oroszország, Németország, Spanyolország, Brazília stb. a legszélesebb körben tanított második idegen nyelv az iskolákban. Nem is kérdés, ezt a nyelvet mindenkinek tudnia kell használni társalgási szinten, aki szeretné érteni az őt körülvevő világot és annak folyamatait. Nyelviskolánk abban segít hogy, az angol nyelvtanulás életünk részévé válhasson. Ezen igényt csoportos nyelvórák és vállalati nyelvtanfolyamok keretében biztosítjuk.

Tény, hogy általánosságban véve lusták vagyunk nyelveket tanulni. Ezen intellektuális hozzáállásunkon érdemes változtatni, hiszen a nyelv, mint olyan, az emberek történelmi tárháza, identitása. Van egy mondás: „Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy.”, vagyis annál gazdagabb a személyiséged. Talán az angol a világnyelv, de nem a világ egyetlen nyelve, ezért más nyelvek felé és nyitottnak kell lennünk. A német, spanyol, holland, francia, olasz, kínai és más nyelvek szintén népszerűek, ezért nyelviskolánkban ezen nyelvek tanulása is lehetséges. Továbbá, igyekszünk olyan ritka nyelveket oktató tanárokat foglalkoztatni, mint a koreai vagy a japán.

Megosztás

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

További bejegyzések

Jelenleg nincsenek további bejegyzések.