Tanulj ONLINE

ANGOLUL

Csoportban

Beszédcentrikus nyelvtanulás online virtuális tanteremben. Ismerkedj meg új nyelvtanulókkal országosan és szerezz új tapasztalatokat a nyelvtanulás terén tapasztalt nyelvoktatók segítségével!

Csoportos online angolóra

Alkalmi csoport / TEAMS platform

Beszédcentrikus nyelvtanulás online virtuális tanteremben TEAMS platformon a YES! online nyelviskolában. 

Legyél Te is ONLINE nyelvtanuló! Használd ki a virtuális tér adta lehetőségeket és jelentkezz be óráinkra mobilod, vagy a laptopod segítségével és már kezdődhet is az online nyelvórád.

Ismerkedj meg új nyelvtanulókkal országosan és szerezz új tapasztalatokat a nyelvtanulás terén tapasztalt nyelvoktatók segítségével!

Alkalmi csoport / TEAMS platform

Beszédcentrikus nyelvtanulás online virtuális tanteremben TEAMS platformon a YES! stúdióban. 

Legyél Te is ONLINE nyelvtanuló! Használd ki a virtuális tér adta lehetőségeket és jelentkezz be óráimra mobilod, vagy a laptopod segítségével és már kezdődhet is az online nyelvórád.

Ismerkedj meg új nyelvtanulókkal országosan és szerezz új tapasztalatokat a nyelvtanulás terén tapasztalt nyelvoktatók segítségével!   

Tanáraink

Válassz tanáraink közül! – A bejelentkezéshez szükséges TEAMS linket a tanárod a foglalt tanóra előtt 24 órával megküldi számodra!

Szint: B1 – B2 / Általános és üzleti beszédkészség fejlesztő órák

Csige Tamás

Üzleti és általános angol

Oláh Kristóf

Általános angol

Kócs Alexandra

Általános angol

Legyél Te is ONLINE nyelvoktató! Várjuk jelentkezésed!

Beszédkészség fejlesztő nyelvórák

Leírás: Az órák anyaga rövid vélemény kifejtős kérdésekből, rövid szituációs feladatokból és változatos témák megvitatásából tevődik össze. 

Felhasznált nyelvkönyvek: English File, Business Results, Oxford Solutions...

Teszt könyvek: Origo, ECL, Euro exam, IELTS, Language Cert...

Foglalj időpontot
a naptár segítségével
még ma!

Csige Tamás - naptár

május 2024
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Rólunk

A Yes! angol nyelviskolát 2019-ben hoztuk létre azzal a szándékkal, hogy segítsük a nyelvtanulókat egyéni céljaik megvalósításában és nyelvtudásuk fejlesztésében.

Miért tanulj nálunk?

Kommunikatív módszertan

Ha úgy véled, hogy a diákoknak egy tanórán a hagyományos ülésrend szerint, 45 percen keresztül csak a nyelvtant kell tanulni, akkor érdemes tudnod, hogy a mi nézőpontunk nem ezt a megközelítést részesíti előnyben. A nyelvtan mellett az alapvető nyelvi készségek fejlesztésére is nagy figyelmet fordítunk.

Diákcentrikus nézőpont

A diákok különbözhetnek életkor, nemek, nemzetiség, személyiség, tanulási stílus, előzetes tapasztalatok, motiváció és nyelvi szükségletek tekintetében. Az órák során minden szempontból az aktivitásra, a konszenzusra, a jó hangulatra és a hatékonyságra fókuszálunk.

Szakmai hitelesség

A Cambridge CELTA a legszélesebb körben elismert, az angol, mint idegen nyelv oktatás (TEFL) alapjául szolgáló képzés. Ez a világ valamennyi országában elfogadott képesítés. Óráinkon a tanításnak ezen megközelítését alkalmazzuk.

Vélemények

Tanítványok mondták

Számunkra fontos a diákok véleménye és visszajelzésük.

Minden körülmények között arra törekszünk, hogy a tanulók jól érezzék magukat a tanulási folyamat során továbbá, hogy a közösen eltöltött idő alatt nyelvtudásuk és magabiztosságuk egyaránt erősödjön.

Annamari

A szakmai előmenetelem szempontjából elengedhetetlen számomra, hogy magabiztosan beszéljek angolul. A meglévő angol nyelvtudásom fejlesztése és tökéletesítése céljából kezdtem el Tomi magánóráira járni. Az órák mindegyike személyre szabott és kellőképpen változatos. Az angol tanulás pedig érthető és könnyen megy a segítségével.

Anett

Tomi az eddigi legjobb angol tanárom. Nagyon kedves, türelmes, segítőkész, mindig biztat. Annak ellenére , hogy minden óra előtt izgulok, mindig lelkesen készülök és várom.

Tündi

Szeretnék tovább tanulni, ennek érdekében úgy döntöttem újra elkezdek nyelvet tanulni. Az általam kitűzött cél az emelt szintű angol érettségi megszerzése lett. A külön órákon gyakran beszélgetünk, különböző típusú feladatokat oldunk meg, melyek segítségével rutinosan oldhatom meg a hasonló feladatokat a vizsgán. A tanárom nagyon türelmes és segítőkész, ahogy ő fogalmazna ,,segít tolni a szekeret a kitűzött cél felé".

Imi

Az óráink nagyon változatosak, igazodnak a leterheltségemhez is, amelyek mindig azt sugallják számomra hogy megfelelően döntöttem amikor egy ilyen felkészült oktatót választottam mint Tamás. - Folyamatos visszajelzéseket kapok az óráink során, amelyek mind előrevitték és viszik fejlődésemet óráról-órára! Sok eszközt képes és tud használni azért, hogy felkeltse az érdeklődést és segítse a jobb megértést - ezek azok a pluszok amiért bátran merem ajánlani bármilyen korosztály számára, aki szeretne az angol nyelvvel alaposabban megismerkedni.

Gabi

Én eleinte azért akartam járni, hogy fejlődjek, viszont mára már egy szeretett dologgá vált. Az órák nem csak tanulásról, hanem az élvezetről is szólnak. Én azért szeretek járni, mert Tomi jó arc.

Marcell

Szerintem korrekt, türelmes és jól kezeli a diákokat. Lehet szó bármilyen szintű nyelvtudásról a célodat könnyebben eléred azzal ha az óráit igénybe veszed! Én a sok iskolai módszerhez képest korszerűbbnek és barátibbnak tapasztaltam Tamást, csak ajánlani tudom!

Rebeka

Mielőtt elkezdtem Tamáshoz járni nem túlzok ha azt mondom, hogy utáltam az angol nyelvet. Gyomorgörcsöm volt ha angol órára kellett mennem. Aztán az egyik ismerősöm rábeszélt, hogy járjak el vele Tamáshoz, mivel a diplománknak feltétele egy nyelvvizsga. Nem bántam meg, hogy elkezdtem hozzá járni, mert reményt adott, hogy igenis képes vagyok én is megtanulni angolul.

Edit

Azért kezdtem el angolt tanulni, mert Amerikában élő rokonaim vannak és szeretném jobban megérteni, megismerni őket. Az órák nagyon interaktívak, telefon, laptop, internet, szókártyák segítik a fejlődésemet, akkor is ha nálam tartjuk az órát. A házit mindig online kapom és így a két óra között is foglalkozom az angollal.

Balázs

Tamás nem általános, hanem attól eltérő módszerekkel tanít. Meglepetés volt számomra, hogy milyen könnyed és rugalmas tud lenni egy angolóra – nincs feszengés, nincs szorongás. Nagyon interaktív. Ő az első olyan angoltanár, aki vállalta nekem azt, hogy minden második alkalommal telefonon beszélgetünk, erősítve ezzel a telefonos szövegértést is.

Anett

Azért kezdtem el Tamáshoz járni, mert ugyan korábban már dolgoztam az angollal, mégis volt bennem egy erős nyelvi frusztráció, amikor angolul kellett beszélnem. Nagyon sokat biztatott, hogy a hibáim ellenére bátran szólaljak meg, igazán támogató és segítő volt, amikor arra volt szükségem. Hála neki, és a nem átlagos módszereinek (szótanuló kártyák, interaktív feladatok, telefonos órák), mára már teljesen legyőztem a szorongásomat.

Imi

Azért kerestem fel Tamást, hogy felfrissítsem az angol nyelvtudásom. Minden óra más és más, nem ugyanazon szisztéma szerint folyik. A tanítási módszerének köszönhetően sosem érzem úgy, hogy az akadályokat kínok közepette kellene leküzdenem. A feladatok személyre szabottak, változatosak, és célratörőek.

Erika

Mire elérkezik az érettségi vizsga szeretnék felkészültebb lenni angolból, ezért veszek magánórákat. Alaposabban átvesszük a tananyagot és így jobban megértek mindent.

Laci

Azért kezdtem angolt tanulni, mert szeretnék egyszer elutazni Londonba és ehhez kell a nyelvtudás. Szeretném letenni a középfokú írásbeli és szóbeli nyelvvizsgát és később emeltezni is. Tetszik az, hogy belenézhetek egy teljesen más világ kultúrájába.

Lilla

Nagyon szeretem az órákat, mert változatosak és mindig van benne valami újdonság. Sokszor kapok elismerő szavakat, ami bátorít engem, hogy elérjem a céljaimat.

Sándor

Érettségi felkészülés miatt jelentkeztem az órákra, úgy érzem használ és haladok a kitűzött célom felé.

Nóra

Nagyon tetszenek Tamás változatos tanítási módszerei, melyekkel az állásinterjúkra való felkészülésemhez járult hozzá. Különösen tetszett, amikor szókártyákat használva segített legyőzni a félelmem az idegen nyelven való megszólalástól. Emellett mindig pontos és alapos volt. Segítőkészségével és rugalmasságával könnyebbé tette a nyelvtanulásomat.

Online nyelvtanulás

Nyelvtanulás a YES! nyelviskolában

Beszédcentrikus nyelvtanulás virtuális tanteremben TEAMS platformon a YES! online nyelviskolában. 

Legyél Te is ONLINE nyelvtanuló! Használd ki a virtuális tér adta lehetőségeket és jelentkezz be óráinkra mobilod, vagy a laptopod segítségével és már kezdődhet is az online nyelvórád.

Kis csoportban (max. 8 fő) – Ismerkedj meg új nyelvtanulókkal országosan és szerezz új tapasztalatokat a nyelvtanulás terén tapasztalt nyelvoktatók segítségével!   

Online nyelvtanulás

Alkalmi csoport / Zoom platform

Beszédcentrikus nyelvtanulás online virtuális tanteremben ZOOM platformon a YES! stúdióban. 

Legyél Te is ONLINE nyelvtanuló! Használd ki a virtuális tér adta lehetőségeket és jelentkezz be óráimra mobilod, vagy a laptopod segítségével és már kezdődhet is az online nyelvórád.

Ismerkedj meg új nyelvtanulókkal országosan és szerezz új tapasztalatokat a nyelvtanulás terén tapasztalt nyelvoktató segítségével!   

Beszédkészség fejlesztő nyelvórák

Leírás: Az órák anyaga rövid vélemény kifejtős kérdésekből, rövid szituációs feladatokból és változatos témák megvitatásából tevődik össze. 

 

Felhasznált nyelvkönyvek: English File, Oxford Solutions...

Teszt könyvek: Euro exam, Language Cert...

május 2024
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Kinek ajánljuk?

Aki szeretné azt a magabiztosságot megtapasztalni, amit egy nyelv alapos ismerete okoz, azért hogy közelebb kerüljön megvalósítandó céljaihoz, hogy mindennapi életminősége javuljon – vagyis mindenkinek javaslom, aki fejlődni szeretne.

0 év

az Egyesült Királyságban

0 év

felsőfokú nyelvi tanulmány

0 +

nyelvtanulók száma

0 év

oktatói tapasztalat