More speaking, less worry!

info

Tudj meg

többet rólam

A Yes! angol nyelvstúdiót 2019-ben hoztam létre azzal a szándékkal, hogy segítsem a nyelvtanulókat egyéni céljaik megvalósításában és nyelvtudásuk fejlesztésében.

Tanulmányok

Debreceni Egyetem – BA Művelődésszervező szak

2006 – 2008

Debreceni Egyetem – Angol-magyar, magyar-angol szakfordító

2017 – 2019

Debreceni Egyetem – Felsőfokú nyelvvizsga C1

IH Budapest – Cambridge CELTA tanárképzés

2021

2008-ban diplomáztam a Debreceni Egyetem művelődésszervező szakán, ezután az Egyesült Királyságban éltem 7 évig, így személyes tapasztalatból ismerem a szigetország kultúráját. Később 2019-ben elvégeztem egy 2 éves angol-magyar bölcsészettudományi szakfordító képzést a Debreceni Egyetemen továbbképzés céljából, majd az International House Budapestnél tanári képesítést szereztem 2021-ben. Azért választottam a nyelvoktatást hivatásomnak, mert szeretek segíteni a tanítványaimnak, hogy elérjék céljaikat, legyen szó a nyelvvizsga megszerzéséről vagy a nyelvi gátlások és szorongások feloldásáról. A nyelvek magas szintű ismerete és megértése szakfordítóként is nagyon fontos számomra, mivel megbízásaim során számtalan szakmai kihívással kell megbirkóznom.

Csige Tamás
angoltanár, szakfordító

Miért tanulj nálam?

Kommunikatív módszertan

Ha úgy véled, hogy a diákoknak egy tanórán a hagyományos ülésrend szerint, 45 percen keresztül csak a nyelvtant kell tanulni, akkor érdemes tudnod, hogy az én nézőpontom nem ezt a megközelítést részesíti előnyben. A nyelvtan mellett az alapvető nyelvi készségek fejlesztésére is nagy figyelmet fordítok.

Diákcentrikus
nézőpont

A diákok különbözhetnek életkor, nemek, nemzetiség, személyiség, tanulási stílus, előzetes tapasztalatok, motiváció és nyelvi szükségletek tekintetében. Az órák során minden szempontból az aktivitásra, a konszenzusra, a jó hangulatra és a hatékonyságra fókuszálok.

Szakmai
hitelesség

Képesítésemet az IH Budapest tanárképző központban szereztem. A Cambridge CELTA a legszélesebb körben elismert, az angol, mint idegen nyelv oktatás (TEFL) alapjául szolgáló képzés. Ez a világ valamennyi országában elfogadott képesítés. Óráimon a tanításnak ezen megközelítését alkalmazom.

Designed for all levels

Morbi tristique, leo sit amet ultricies hendrerit, orci arcu eleifend dolor. Aenean at turpis orci, quis consectetur velit turpis.

hands-on learning

Duis aliquam ac pretium molestie, arcu justo mattis dui, sed mattis purus turpis nec leo. Donec cursus ornare maximus et.

Power of community

Curabitur at malesuada ipsum, id pulvinar enim. Fusce purus mauris, auctor in quam ut, interdum arcu, in aliquet arcu a sapien.

Who We Are

Our Vision & Value

It is impossible for a man to learn what he thinks he already knows.

Aenean consectetur gravida ultricies. Donec est ante, aliquam et tincidunt ut, molestie auctor ipsum. Nam at nibh luctus, viverra ligula vitae, vulputate erat. Vivamus vestibulum metus vel odio fermentum sodales.

business-startup-and-teamwork-happy-and-enthusi-TDAX6MJ.jpg
photo-of-happy-young-female-freelancer-YTQQGD2-1.png

Join Our Community

Etiam semper cursus arcu vitae hendrerit. Cras gravida mollis pellentesque.

Phasellus vulputate urna quis lectus tincidunt tempor. Cras vel facilisis ex, at commodo dui. Cras non nisi gravida, sodales lacus vel, scelerisque justo.